Hé jij, topper! Voor onze vestiging in Weert zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega! Interesse? Lees de gehele vacature en bel of mail ons even bij vragen. Vinden wij leuk :) 


Wie zijn wij?
Mixx People is een jong familiebedrijf met inmiddels ruime ervaring in de uitzendbranche. Wij zijn dé partner die met mens en bedrijf meedenkt en blijft meedenken om hun X te ontdekken en de juiste match te maken. Dit doen we in de sectoren bouw, techniek, industrie, logistiek, transport & office. De niveau’ s waarin we opereren verschillen van LBO tot en met HBO en kunnen dus bijna voor iedereen iets betekenen. Wij kijken verder dan het CV of gezicht. Wij kennen onze mensen op opdrachtgevers écht en maken ook graag kennis met jou!

Waar staan we voor?
We staan voor persoonlijkheid, openheid en ''samen'' realiseren. Het maakt niet uit met welke vraag men bij ons terecht komt. Onze taak is om goed te luisteren en de vertaalslag te maken naar een passende oplossing. Door onze ruime ervaring in bovengenoemde sectoren weten wij als geen ander wat er vanuit personeel en organisatie gevraagd wordt. Onze samenwerking stopt niet bij het maken van de juiste match. Voor ons is het een doorlopend proces waarin wij nauw en persoonlijk betrokken blijven. Wij zorgen ervoor dat personeel en organisatie de ideale X vindt

Wat we van jouw verwachten is de rol Intercedent;

Als intercedent ben je de belangrijkste schakel tussen opdrachtgevers en kandidaten. Je werkt in een dynamische omgeving en doen beroep op je flexibiliteit en je ondernemerschap. In deze zelfstandige en uitdagende baan ben je verantwoordelijk voor: het uitvoeren van intakegesprekken, matchen van vraag en aanbod, actieve marktbenadering voor werving van nieuwe klanten binnen de branches industrie, techniek, transport, logistiek en office, relatiebeheer, planning en het verzorgen van de administratieve afwikkeling. Gaan wij samen op zoek naar de ultieme X!?


Wie ben jij? 

Jij bent een mensenmens die voldoening haalt uit verbinden, verbinden van kandidaten en organisaties. Dit doe je op een persoonlijke, betrokken en enthousiaste manier. Voor de kandidaten ben je een luisterend oor en voor je zakenpartners een professional. Je weet als geen ander de vertaalslag te maken van een gesprek naar de praktijk. Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur 1 jaar ervaring in de commerciële sector. 


Wat wij bieden?
Een ondernemers-job in een wereld vol dynamiek bij een jong en hecht familiebedrijf. Een leuke samenwerking in een informele doch professionele setting. Daarbij bieden wij een bij-jou-passend salaris en innoverende scholingsmogelijkheden.


Mixx People, _find your X