Mixx People is de specialist op het gebied van personeel in: bouw, techniek, industrie, logistiek , transport en office en helpen je dan ook graag om de juiste mensen te vinden. Ook jouw organisatie draait om personeel, goed personeel. Het vinden van goed personeel kan nog wel eens een uitdaging zijn en kan op verschillende manieren worden ingevuld. Mixx People ondersteunt in dit proces. We gaan samen op zoek naar de juiste match. Wij kennen onze mensen écht, dat maakt het voor ons makkelijker om niet alleen op basis van een CV, maar ook op basis van karaktereigenschappen een goede match te maken.

Regelmatige contactmomenten zorgen ervoor dat we nauw betrokken blijven bij jouw organisatie. Net als onze mensen, kennen wij onze opdrachtgevers ook écht! Alleen op die manier kunnen wij ervoor zorgen dat de juiste X wordt gevonden.

Mixx People is dé partner die met je meedenkt en blijft meedenken, zo kunnen we de kwaliteit bewaken. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.